Menu
Onze themamenu’s zijn steeds een culinair hoogtepunt waar veel vaste klanten reikhalzend naar uitkijken.
Themamenu
Zondag 8 december
Verfijnde hapjes
–
Lotte
Structuren van bloemkool / Grijze garnalen / Miso
–
Hertenkalf
Aardpeer / Witloof / Truffel / Veenbessen
–
Chocolade
Vanille / Speculaas / Mango
–
Koffie met versnaperingen
–
Menu met wijnen en water
€ 95 per persoon
Enkel op reservatie
Themamenu
Woensdag 1 januari
Glas Champagne
met verfijnde hapjes
–
Coquilles
Butternut pompoen / Vin Jaune / Zeewier
–
Kwartel – Ganzenlever
Pastinaak / Witloof / Truffel / Hoorn des overvloeds
–
Appel
Sablé Breton / Crème Suisse / Karamel
–
Koffie met versnaperingen
–
Menu met Champagne, wijnen en water
€ 105 per persoon